miércoles, 4 de febrero de 2009

Fem una pel·licula

A les sessions de comunicació audiovisual hem après a fer una pel·lícula.

Mai m'hauria imagina que portava tanta feina.

Primer hem hagut de pensar una idea.

La veritat és que amb tantes assignatures no ens quedava temps per elaborar un projecte entre tots.... Quan feiem pluja d'idees sortien moltes coses però semblava que costava molt de trobar una idea amb un argument interessant.

Al final després de passar per una fulla que volava vem decidir fer una pel·lícula de por en que ens quedàvem tancats a la universitat.

Primer var fer el GUIÓ, decidint els continguts de les escenes, músiques, diàlegs, temporalització, personatges... etc....

A mi personalment vist amb el paper i tant "desgajado" "despedazado" semblava una cosa sense sentit.

És a dir, amb el guió vam trencar el petit argument en parts molt petites per poder estar al cas de tots els detalls que s'havien d'anar produint cada segon.

Una vegada o vam tenir fet vam començar a GRAVAR. Al principi penso que estàvem una mica desanimats, degut a la feina que teniem a sobre, els desconeixement, el poc temps que teniem per fer-ho, els exàmens que teniem en aquells dies....

Vam trigar entre 5 i 8 hores per gravar 3 minuts (sembla mentida!) perquè a vegades ens costava organitzar la gravació pensant en com quedaria després..

Una vegada ho vam tenir tot gravat ho vam MUNTAR a la clase amb l'IMovie... aquelles petites peces les vam tornar a juntar per donar-li sentit, per donar-li argument.

La veritat és que un programa genial. M'he quedat al·lucinada de veure com de escenes inconnexes es pot fer una petita pel·licula.

He après molt i ara hem veig capaç de fer un petit muntatge com el que hem fet i crec que també seria una bona activitat per fer amb els nens.

La tasca de muntatge ha sigut molt llarga i dura ja que és molt "meticulosa" i s'ha d'estar al cas de tots els detalls i de tots els segons! A més erem molts opinant sobre posar-ho d'aquesta o d'aquella altra manera.

Al final el resultat ha estat molt bo i jo personalment estic molt satisfeta.

No hay comentarios: